Over Trebbe

Wij zijn Trebbe. Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt. Al meer dan 110 jaar solide en wendbaar. En dat blijven we. Bovendien staan we stevig in de realiteit van nu en straks. We weten wat er speelt in onze branche en de maatschappij, volgen dat op de voet en passen ons daar op aan. Zo is Trebbe door de jaren heen een stabiel merk gebleven.

image alt

Samen duurzame leefomgevingen ontwikkelen

Nederland mooier maken door het ontwikkelen en bouwen van duurzame en gezonde leefomgevingen doen we het liefst samen. We zetten in op langdurige samenwerkingen en werkplezier. De toekomst gaan we vol vertrouwen en met een gezonde portie realiteitszin tegemoet. We volgen wat er om ons heen gebeurt en zien we kansen, dan pakken we die vast. Veranderingen moedigen we aan. Behalve als het om onze cultuur gaat; die houden we graag zoals die is. Met een nuchtere kwinkslag en hart voor mensen, ons bedrijf en de branche. Dat is typisch Trebbe! Met bijna vierhonderd collega's zetten wij ons elke dag weer in om onze ambitie, duurzame en gezonde leefomgevingen creëren, te verwezenlijken.

Gezond en prettig wonen

Met hart voor ons vak ontwikkelen wij projecten. Maar we doen meer dan alleen een project ontwikkelen, wij maken ruimte voor leven. Een fijne leefomgeving zit niet in stenen, maar in mensen die prettig met elkaar samen leven en herinneringen maken. Samen maken we een betekenisvolle buurt waar bewoners met plezier en trots wonen.
We zijn daarin constant op zoek naar de meest duurzame en gezonde oplossingen. Binnen onze projecten brengen wij kwaliteit, duurzaamheid, leefbaarheid, betaalbaarheid en maakbaarheid samen. Onze expertise op het gebied van ontwikkeling combineren we met onze kennis van bouwen. Wij ontwikkelen voor onze eigen bouwproductie. Hierdoor ontwikkelen we haalbare en maakbare plannen van hoge kwaliteit. Een gezonde, duurzame leefomgeving is bovendien bestand tegen klimaatverandering. De leefomgevingen die wij ontwikkelen, versterken de biodiversiteit, beschikken over een duurzaam energiesysteem en zijn gericht op slimme, duurzame mobiliteit. Kortom: leefomgevingen die uitnodigen om duurzaam en gezond samen te leven.

image alt

Inspiratie opdoen in Woonbelevingscentrum LIV

Als koper van een woning ontvangen we je graag in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. LIV biedt meer dan 3.000 m2 wooninspiratie. Alles draait hier om jouw woonwensen. Samen met onze wooncoach maak je alle keuzes voor jouw droomwoning. In de showroom vind je vier volledig ingerichte modelwoningen op ware grootte. Loop door de woningen, laat je inspireren en krijg een goede indruk van afmetingen, materialen, afwerkingen en mogelijkheden. Ervaar hoe je toekomstige woning er in grote lijnen uit komt te zien. Bewonder de keukens en neem een kijkje in de slaapkamers of zolder. Je krijgt vakkundige begeleiding van adviseurs op het gebied van bijvoorbeeld keuken, badkamers, inrichting en financiën. Alle betrokken partijen vind je onder één (groot!) dak. Beleef wat je krijgt, en maak betere woonkeuzes. LIV staat niet voor niets voor Leven, Inspireren en Verleiden. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met veel plezier woont! www.livwonen.nl

Iets vragen? Neem contact op
Benieuwd naar het aanbod? Bekijk de woningen