Inspiratie opdoen in Woonbelevingscentrum LIV

Als koper van een woning in Newtonpark ontvangen we je graag in Woonbelevingscentrum LIV. Bij LIV draait alles om jouw woonwensen. Nadat je de koop- aannemingsovereenkomst hebt ondertekend, ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een bezoek aan LIV. In het woonbelevingscentrum, met meer dan 3.000 m2 wooninspiratie, maak je alle keuzes voor jouw droomwoning samen met onze wooncoach.

LIV informeert, adviseert en inspireert

In de showroom staan vier modelwoningen op ware grootte. De vier eigentijdse woningen zijn volledig ingericht en variëren in indeling en stijl, maar zijn zeer goed te vergelijken met het woningaanbod in Newtonpark. Loop door de woningen, laat je inspireren en krijg een goede indruk van afmetingen, materialen, afwerkingen en mogelijkheden. Ervaar hoe je toekomstige woning er in grote lijnen uit komt te zien. Bewonder de keukens en neem een kijkje in de slaapkamers of zolder. Beleef wat je krijgt, en maak betere woonkeuzes. LIV staat niet voor niets voor Leven, Inspireren en Verleiden. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met veel plezier woont!

Alles onder één groot dak

De adviseurs in LIV hebben korte lijnen met jouw wooncoach en weten precies hoe de woningen in Newtonpark zijn opgebouwd. Als koper hoef je dus niet tussen de verschillende partijen te communiceren. Dat maakt het proces voor jou makkelijker, overzichtelijker en plezieriger. En dat allemaal onder één (groot) dak. Handig, want dat scheelt je ook nog eens veel tijd!

Beleef het zelf

Kijk voor meer informatie over LIV op www.livwonen.nl

  Bekijk het woningaanbod
  Veel gestelde vragen