Planning Newtonpark

In Newtonpark realiseren we in totaal 94 woningen, waarvan 54 bestemd zijn voor de verkoop. De overige woningen zijn bestemd voor (sociale) huur. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Newtonpark.

Verkoop fase 2 start binnenkort

Het is zover; op 9 februari start de verkoop van fase 2 in Newtonpark. Vanaf nu vind je alle beschikbare woningtypen online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de prijs. Meld je nu direct aan als belangstellende voor het (of meerdere) woningtype(n) van jouw voorkeur, want bij de toewijzing van de woningen in Newtonpark fase 2 kijken we straks – wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer – naar de aanmeldduur!

Newtonpark fase 1 in verkoop

In de zomer van 2022 is de verkoop van fase 1 (29 woningen) in Newtonpark gestart en heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Prognose bouw en oplevering

Trebbe start medio maart 2023 met de bouw van de 29 woningen in fase 1. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de 1e bewoners in het eerste kwartaal van 2024 de sleutel van hun nieuwbouwwoning. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. Trebbe houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

  Contact
  Actueel aanbod