Planning Newtonpark

In Newtonpark realiseren we in totaal 94 woningen, waarvan 54 bestemd zijn voor de verkoop. De overige woningen zijn bestemd voor (sociale) huur. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Newtonpark.

Alle woningen in Newtonpark in verkoop

Alle beschikbare woningen van fase 1, 2A en 2B staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

  • Fase 1: bijna uitverkocht en de bouw is gestart.
  • Fase 2A en 2B: er zijn nog enkele woningen direct beschikbaar, de bouw start in het eerste kwartaal van 2024 

Wil jij snel op deze fijne plek in Enschede wonen in een duurzame nieuwbouwwoning? Bekijk dan nu de laatst beschikbare woningen en vraag vrijblijvend een optie aan.

Actueel aanbod

Prognose bouw en oplevering

De bouw van de woningen in fase 1 is in volle gang. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de 1e bewoners in het eerste kwartaal van 2024 de sleutel van hun nieuwbouwwoning.

De Hoera-brief voor de woningen van fase 2A en 2B is verstuurd, wat betekent dat de bouw van deze laatste 25 ook definitief van start gaat in het eerste kwartaal van 2024.

Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. Trebbe houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

  Contact
  Actueel aanbod