Wonen in Newtonpark? Doe een financieringsbelofte!

4 april '23

Binnenkort start de verkoop van Newtonpark fase 2B, heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag een financieringsbelofte bij jouw inschrijving!

Wat is een financieringsbelofte?

De financieringsbelofte is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke account. LIV Hypotheken, partner van Newtonpark, helpt je graag aan deze 'financieringsbelofte'. Heb je geen hypotheek nodig? Maar wil je de kans op jouw favoriete woning wel vergroten? Laat je financieel adviseur of de bank dan een brief opstellen waarin wordt aangegeven dat je de woning uit eigen middelen kunt betalen.

Het belang van een financieringsbelofte

Het is niet altijd makkelijk om een woning te kopen. Er zijn vaak veel kandidaten of die ene droomwoning staat al onder optie of is zelfs al verkocht. De financieringsbelofte kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen in Newtonpark. Bij de toewijzing van de woningen kijken we als eerste naar jouw eerste voorkeur. Zijn er meerdere geïnteresseerden in dat bouwnummer? Dan kijken we naar de financieringsbelofte. Hebben meerdere kandidaten de financieringsbelofte toegevoegd? Dan kijken we als laatste naar de inschrijfduur voor dit project. Zo proberen we zo optimaal en eerlijk mogelijk de bouwnummers te verdelen.

Waar kan ik een financieringsbelofte aanvragen?

Je kunt een financieringsbelofte laten doen bij een hypotheekadviseur, hypotheekverstrekker of bank. LIV Hypotheken is partner van dit nieuwbouwproject en weet precies hoe zo'n financieringsbelofte er uit moet zien. 

Vraag de financieringsbelofte aan bij LIV
Interesse? Woningen bekijken
Lees alles over de... Financiële check