Interieur inspiratie opdoen bij 5 woonwinkels

13 mei '22

Als je droomt over een nieuwbouwwoning dan ben je vast al druk met oriënteren op het gebied van interieur. Wordt het een landelijke stijl, modern of toch klassiek? Niets is leuker dan rondkijken en inspiratie opdoen in diverse interieurwinkels, toch? En soms heb je een duwtje in je rug nodig, als het gaat om het uitkiezen van de juiste meubels, accessoires en kleuren op de muur. Waar moet je zijn op het gebied van interieur in Enschede en directe omgeving? Wij hebben 5 woonwinkels voor je uitgelicht. Lees je mee?

image alt

1. Maison Manon

Op het Instagram account van Maison Manon vind je talloze interieur filmpjes van woningen die recent zijn gestyled met meubels en accessoires uit deze woonwinkel. Je wordt direct geïnspireerd en kunt de meubels aanschaffen of je laat je woning volledig stylen door het stylingsteam. 

Adres: Hengelosestraat 123, Enschede

Maison Manon
image alt

2. WooonZe

In Deventer kun je voor je meubels terecht bij WooonZe. Deze meubelzaak is gevestigd in Deventer op de woonboulevard. WooonZe biedt een groot aanbod voor elke woonwens. Ons assortiment bestaat uit banken, stoelen, kasten, tafels, (relax)fauteuils, lampen, tapijten, woonaccessoires en nog veel meer. Je kunt zelfs hele woonconcepten integreren in je eigen interieur, om zo de juiste indeling of combinatie te maken binnen een bepaald thema. 

Adres: Hannoverstraat 7, Deventer

WooonZe
image alt

3. Brok Interieur

In hartje Hengelo zit deze mooie interieurwinkel. Brok Interieur is al meer dan 90 jaar woonspecialist. Eigenaren Astrid, Ruurd en Jeffrey hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Samen met het team van ontwerpers, adviseurs en specialisten staan ze voor iedere klant klaar. En of je nu op zoek bent naar enkel een bank of stoel en daarom wat inspiratie op komt doen bij Brok, of een mooi ontwerp nodig hebt voor je nog te bouwen huis, er wordt altijd met je meegedacht. Deze visie wordt al jaren na gestreeft en is ooit begonnen bij Frans Brok, oprichter van Brok Interieur.

Adres: Drienerstraat 47, Hengelo

Brok Interieur
image alt

4. T Hooge Huys

Op de Walstraat in Enschede zit deze woonwinkel met de mooiste interieuraccessoires. Van vintage tot nieuw en van servies tot spreien. De puntjes op de I zetten? Bij T Hooge Huys ben je aan het juiste adres. 
Elke accessoire is met liefde en passie uitgezocht!

Adres: Walstraat 16a, Enschede

T Hooge Huys
image alt

5. Goods4home

Voor de laatste woontrends en accessoires kom je naar de gezellige Haverstraatpassage in Enschede. In de winkel op nummer 40 inspireren ze je graag met een eigen samengestelde collectie interieur- en lifestyleproducten. Prachtige merken worden verkocht zoals House Doctor, Madam Stoltz, Fest Amsterdam, O My Bag, Hultquist en Pernille Corydon.
Alle stijlen kom je tegen, dus voor elk wat wils.

Adres: Haverstraatpassage 40, Enschede

Goods4home
Meer nieuws lezen Nieuws
Ik heb een vraag Contact