Hoera, de bouw van fase 1 gaat van start!

23 december '22

Hoera! De bouw van alle woningen in Newtonpark fase 1 gaat definitief van start! Alle opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de koop/aannemingsovereenkomst, zijn vervuld.

Start van de bouw

Op dit moment worden de noodzakelijke voorbereidingen voor de bouw van de woningen getroffen. Zo worden er in de fabriek een aantal onderdelen van de woningen geprefabriceerd. Dit geldt voor bijvoorbeeld de funderingsbalken, vloeren en (dragende) wanden. Gedurende de  bouwperiode houden wij je op de hoogte van de voortgang op de bouwplaats, medio maart  2023 zullen de eerste werkzaamheden zichtbaar worden op locatie.

Bouwnummers vrij

Gasloos, energiezuinig en mooi afgewerkt. Dat zijn alle woningen in Newtonpark fase in een notendop. De woningen krijgen een complete keuken en badkamer, maar ook de nieuwste installaties om het huis te verwarmen. Hier woon je helemaal klaar voor de toekomst dus!

Bijna alle woningen zijn inmiddels verkocht, maar goed nieuws: er zijn nog enkele bouwnummers vrij! Heb jij jouw oog laten vallen op deze prachtige plek en zoek je een duurzame en comfortabele nieuwbouw woning? Ontdek alles over de vrije bouwnummers.

  Contact
  Nieuws