Uitgelicht: Parkwoning Special

24 juni '22

De Parkwoning special is niet voor niets speciaal. De woning is ruim en heeft maar liefst vijf slaapkamers, twee parkeerplekken, een brede tuin én een dakterras. De tweede verdieping biedt veel mogelijkheden. Wat te denken van een eigen werkplek of richt een kamer in als chillruimte of speelkamer. De ruimte is er. En wil je een uitbouw of extra badkamer, ook dat kan! Bekijk nu wat de Parkwoning special nog meer zo speciaal maakt.

Extra mogelijkheden

De Parkwoning Special kun je op verschillende manieren uitbouwen en aanpassen zodat deze royale woning helemaal past bij jouw levensstijl. Draai bijvoorbeeld de keuken met de woonkamer om, kies voor een gedeeltelijke uitbouw of een uitbouw over de gehele breedte. Dát geeft pas veel extra mogelijkheden qua wonen.

Newtonpark Enschede
Newtonpark Enschede
Newtonpark Enschede

In dit woningtype kun je ook spelen met de bovenste verdieping, denk bijvoorbeeld aan een tweede badkamer of een extra apart toilet en bergruimte. Aan jou de keus!

Newtonpark Enschede
Newtonpark Enschede

Parkwoning Special

  • Extra brede woning voor meer ruimte op alle verdiepingen
  • Veel mogelijkheden om uit te bouwen
  • Standaard 5 slaapkamers
  • Royale tuin op het oosten, start je dag in de ochtendzon en sluit af na een warme dag in de schaduw
  • Duurzame woning met warmtepomp die zowel voor comfortabele warmte als koeling zorgt
  • 2 parkeerplekken

Dit wil jij toch ook? Zet alvast deze fantastische woning op je wensenlijstje door op het hartje te klikken bij de bouwnummers, dan kun je tijdens de inschrijfperiode de bouwnummers makkelijk aan je inschrijving toevoegen.

 

Woningaanbod Special
  Contact
  Woningaanbod