Nieuw woningaanbod in Newtonpark

31 maart '23

Wil jij graag wonen in Newtonpark in Enschede, maar heb je nog geen woning kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe fase aan in deze buurt en de woningtypen en bouwnummers staan nu online! Bekijk snel de impressies, plattegronden, de belangrijkste kenmerken én prijzen. Misschien staat jouw droomhuis er tussen!

image alt

De woningtypen in fase 2B

Nu fase 1 in aanbouw is en fase 2 in verkoop, is het tijd voor nieuw aanbod in Newtonpark. En dat komt eraan! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van fase 2B. Op de pagina woningen kun je impressies, plattegronden, kenmerken en prijzen per bouwnummer alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop medio april nog. Deze nieuwe fase bestaat uit 13 woningen, in verschillende typen namelijk:

  • Parkwoning 3-laags (4) 
  • Dekwoning 3-laags (9)

In deze fase hebben alle woningen in basis al enkele zonnepanelen op het dak liggen. Je nieuwe woning is door de zonnepanelen nog duurzamer en helemaal klaar voor de toekomst.

Naar de pagina 'Woningen'

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van fase 2B. Ga dan naar het betreffende woningtype of bouwnummer op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is én wanneer de verkoop start. 

Naar de pagina 'Woningen'
Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Welk woningtype spreekt je aan? Woningaannbod