Spelen in én met de natuur

16 juni '22

Ongedwongen wonen, leven en samenkomen. Dat is wat Newtonpark in zich heeft. Hier vind je een plek voor het hele gezin, waar je de kinderen met een gerust hart laat buiten spelen. En met ‘natuur’ als belangrijke pijler binnen het plan, kan een heuse natuurlijke speeltuin - natuurlijk - niet ontbreken.

image alt

Beter buiten

De naam zegt het al: Newtonpark krijgt een parkachtige setting. Denk veel groen, kronkelende paadjes en fijne ontmoetingsplekken. Met als kers op de taart de natuurlijke speeltuin in het hart van de buurt. Hier hebben kinderen straks vrij spel om zelf, of samen met vriendjes uit de buurt, op ontdekking te gaan. Iets wat de natuurlijke speelelementen vanzelf ontlokken.

Let op: de inrichting van de natuurlijke speeltuin is nog niet geheel definitief vastgesteld. Deze tekening geeft een indruk van hoe het er straks uit gaat zien. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

image alt

Genoeg te ontdekken

Van geveerde huppelplaten, een klimtoestel met glijbaan, balanceerstammen tot een junglebrug, in de natuurlijke speeltuin in Newtonpark vind je straks diverse elementen voor verschillende leeftijden. Maar ook de verdere inrichting van het terrein is tot in de puntjes doordacht. Dankzij o.a. de bodembedekkers, kruidenvegetatie en heestervakken alsook grote stukken gazon voelt iedereen zich hier helemaal één met de natuur

  Contact
  Nieuws