Mijlpalen in Newtonpark

31 maart '23

Het nieuwbouwproject Newtonpark in Enschede heeft recentelijk een belangrijke mijlpaal bereikt. Het hoogste punt van de huurwoningen is namelijk bereikt. Hiermee komt de realisatie van dit project steeds dichterbij.

Ook de verkoop van fase 1 en 2 verloopt voorspoedig. Er zijn nog maar enkele bouwnummers direct beschikbaar, wat aangeeft dat de belangstelling voor deze woningen groot is. De vraag naar deze woningen is begrijpelijk gezien de aantrekkelijke ligging en de moderne architectuur in een groene parkachtige omgeving.

Goed nieuws!

Voor degenen die nog interesse hebben in een woning in Newtonpark is er goed nieuws. De allerlaatste woningen van fase 2b staan nu online en gaan binnenkort in verkoop. Dit is de laatste kans om een woning te bemachtigen in dit mooie project.

De woningen in Newtonpark zijn ontworpen met oog voor detail en zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid. Het project is gelegen in een groene omgeving, waardoor bewoners kunnen genieten van rust en ruimte.

Naar actueel aanbod
Newtonpark
Newtonpark

Kortom, het nieuwbouwproject Newtonpark in Enschede bereikt belangrijke mijlpalen en de verkoop verloopt voorspoedig. Als je nog interesse hebt in een woning in dit project, is het verstandig om je snel in te schrijven zodat je niets mist.

  Contact
  Woningaanbod