Laatste bouwnummers fase 1!

19 augustus '22

De verkoop van de woningen in Newtonpark fase 1 gaat hard. De meeste bouwnummers staan onder optie of zijn zelfs al verkocht. Nu zijn er nog maar een paar bouwnummers vrij. Benieuwd of een van deze prachtige woningen jouw droomwoning is?

Actueel aanbod
image alt

Alles dichtbij

Newtonpark is om meerdere redenen bijzonder. Niet op de minste plaats door de ideale ligging: pal tegenover het Abraham Ledeboerpark en om de hoek van de Enschedese binnenstad. Zo wandel je binnen enkele minuten de natuur in, heb je diverse sportclubs in de buurt en vind je de nodige reuring - zoals horeca, winkels en het theater - op slechts 10 minuten fietsafstand. Het intieme park van Newtonpark met wandelpaden en een natuurlijke speeltuin is een fijne plek om te zijn voor zowel jong als oud. De combinatie van rust en levendigheid maakt Newtonpark een ideale plek om te wonen.

Vrijblijvende optie

Alle bouwnummers van fase 1 zijn inmiddels in optie, op een enkele na. Zo nu en dan komt er een bouwnummer vrij die je direct als optie kunt nemen. Is groen wonen om de hoek van de stadse reuring jou op het lijf geschreven? Bekijk snel het aanbod en vraag vrijblijvend een optie aan.

  Contact
  Actueel aanbod