Koper Newtonpark aan het woord

12 februari '24

In Newtonpark zijn nog enkele woningen beschikbaar. Houd jij van wonen op een groene plek, maar toch dicht bij de gezellige binnenstad van Enschede? In Newtonpark stap je zo de deur uit voor een ommetje in het park of ben je met de fiets binnen 10 minuten op een gezellig terras. Hier in Newtonpark woon je niet alleen, hier lééf je! Bianca Schipper, koper van een van de nieuwbouw woningen in Newtonpark vertelt waarom zij juist voor deze plek heeft gekozen.

Bianca Schipper, koper in newtonpark, aan het woord:

Ik ben zelf geen klusser en ben zelfs een beetje onhandig. Ik vind het dus heel fijn om in een woning te wonen die gewoon helemaal af en nieuw is. Dat geeft mij een heel prettig gevoel. Ik woon nu in een huis dat al wat ouder is en soms gaan er dingen stuk. Dan moet ik altijd iemand vragen om me te helpen. Dat hoeft bij deze woning niet, dat vind ik heerlijk.

De woningen in Newtonpark zijn ook nog eens heel duurzaam, door de goede isolering en de warmtepomp bijvoorbeeld. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Ik ben heel benieuwd hoe het er straks echt uit ziet. Lekkere de terrasdeuren open zetten en gezellig met vrienden op het royale dakterras zitten met een hapje en een drankje. Ik kan niet wachten.

Interesse?

Kun jij ook niet wachten om je deuren open te zetten en te genieten van een warme zomeravond in je nieuwe tuin of dakterras? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend een optie aan. Je zit nog nergens aan vast! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Woningen
  Contact
  Actueel aanbod