Jouw woning samenstellen

16 maart '23

Het leuke is dat er, binnen de mogelijkheden van dit plan, verschillende opties zijn om je woning naar eigen smaak en wens aan te passen. Bekijk de optielijst voor de mogelijkheden in Newtonpark fase 2. Zodra de koop-/aannemingsovereenkomst is getekend, ga je écht aan de slag met jouw woonwensen. Wat vind jij belangrijk in je nieuwe woning? Onze wooncoach neemt contact met je op voor een gesprek en adviseert je hierbij.

Wooninspiratie

Je brengt daarbij een bezoek aan Woonbelevingscentrum LIV om inspiratie op te doen voor de opties en afwerking van je woning. In de showroom, met een oppervlakte van meer dan 3.000 m2, staan vier modelwoningen op ware grootte. De vier eigentijdse woningen zijn volledig ingericht en variëren in indeling en stijl, maar zijn goed te vergelijken met jouw woning. Zo krijg je een goede indruk van afmetingen, materialen, afwerkingen en mogelijkheden en maak je weloverwogen woonkeuzes. Die woonkeuzes zijn altijd een balans tussen enerzijds je woonwensen, en anderzijds het budget en de mogelijkheden van het project. Alvast digitaal een kijkje nemen? 

Woonbelevingscentrum LIV

Efficiënt bouwen

Al ruim voor de eerste werkzaamheden op de bouw zichtbaar zijn, geef je jouw woonkeuzes door. Dat dit in een vroeg stadium wordt gevraagd, heeft ermee te maken dat jouw nieuwe woning uit prefabonderdelen bestaat. Veel onderdelen van de woning worden -onder ideale bouwomstandigheden- in de fabriek gemaakt, zoals binnenwanden en vloeren. Daarna worden deze onderdelen, waarin zelfs het leidingwerk al is voorbereid, op de bouwplaats gemonteerd. Dat levert een verkorte bouwtijd op, met als voordeel voor jou een snellere oplevering. Het is dus belangrijk dat wij op tijd jouw woonwensen weten om de bouw goed voor te kunnen bereiden.

Keuzes, keuzes, keuzes

Stap voor stap maak je jouw woonkeuzes. MijnTrebbeHuis.nl is een digitaal en persoonlijk platform waarin je jouw woonkeuzes aan ons doorgeeft. De eerste keuzes hebben betrekking op de grotere onderdelen van de woning. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een uitbouw, dan geef je dit door voor de sluitingsdatum van de ruwbouwfase. In de inbouwfase stel je jouw keuken en badkamer samen en maak je keuzes voor jouw trap. De derde en laatste fase is de afbouwfase. Wat zijn jouw favoriete binnendeuren? Aan de hand van drie fases stel je jouw woning samen, passend binnen de mogelijkheden. Twijfel je of heb je vragen, jouw wooncoach is er om te helpen bij jouw woonwensen.

Woonkeuzes meefinancieren

Wist je dat je bijna alle woonkeuzes die je in LIV maakt, kunt meefinancieren? Omdat je in LIV alles onder één dak vindt, is onze partner LIV Hypotheken op de hoogte van de details van dit project en kan je daar dus alles over vertellen.

  Jouw financiering
  Actueel aanbod