Huren in Newtonpark

15 mei '23

De ontwikkeling van Newtonpark is in volle gang. Naast de koopwoningen in deze nieuwe wijk, komen er in Newtonpark ook 19 moderne eengezinswoningen, bestemd voor de verhuur. De verhuur van deze woningen start vandaag (15 mei 2023) om 12.00 uur. 

Over de huurwoningen in Newtonpark

De woningen worden gebouwd op de vroegere plek van het ROC Twente in Enschede Noord, aan de Hengelosestraat. De eengezinswoningen zijn bestemd voor een brede doelgroep. Van gezinnen tot tweeverdieners en van 50-plussers tot expats. Van de negentien eengezinswoningen hebben er vijf een woonoppervlak van 119 m² en veertien van 103 m².

De nieuwbouwwoningen vallen in het middenhuursegment van de gemeente Enschede. Ze worden gebouwd in de jaren 50-stijl, volgens de zogenoemde ‘Delftse School’. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en beschikken over een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en hoogwaardige isolatie. Alles is erop gericht om de energiebehoefte van de woningen laag te houden. De huurprijzen zijn vanaf € 1.100,- per maand.

Newtonpark Enschede
Newtonpark Enschede

Start verhuur op 15 mei 2023

De verhuur van de woningen start vandaag om 12.00 uur. Heb jij interesse in het huren? Dan kun je je vanaf nu inschrijven via de projectwebsite www.hureninnewtonpark.nl. De woningen staan ook op Funda.

Voor het inschrijven van een woning dien je onder andere de volgende documenten aan te leveren:

  • Legitimatiebewijs (geen rijbewijs)
  • Werkgeversverklaring
  • 3 loonstroken
  • Bankafschrift van loonstortingen afgelopen 3 maanden
  • Hypotheekverklaring / verhuurdersverklaring
  • Bij aan te leveren documenten ook graag BKR toevoegen.
    Aan te vragen via https://mijnkredietoverzicht.bkr.nl/inloggen

Voor zelfstandigen gelden andere inkomensberekeningen of voorwaarden en deze worden per individueel geval beoordeeld. Je kunt hier de huurvoorwaarden bekijken waaraan iedere huurder moet voldoen.

www.hureninnewtonpark.nl

Tot slot

Newomij is de eigenaar van 19 woningen. De verhuur verloopt via Euverman. Voor vragen over de verhuur kun je mailen naar [email protected]

  Nieuws
  Huren in Newtonpark