Eindejaarsgroet vanaf de bouwplaats

21 december '23

De feestdagen staan weer voor de deur. Een gezellige tijd om samen met familie, vrienden en de buren thuis te genieten. We blikken terug op een jaar met veel hoogtepunten en kijken ook alvast vooruit naar wat 2024 ons gaat brengen.

1e koopwoningen opgeleverd

Inmiddels zijn de eerste koopwoningen opgeleverd. We zijn blij met het resultaat. Het terrein direct om de woningen is afgewerkt en beplanting is aangelegd. We wensen alle nieuwe bewoners een hele plezierige tijd toe.

Vervolg 1e fase koopwoningen

De afwerking van de woningen aan de Hengelosestraat is in volle gang. De nuts is ingevoerd en de installatie wordt nu verder gemonteerd. Daarna gaan we alles in bedrijf stellen. Direct na de kerstvakantie worden de hekwerken rondom de vide gemonteerd en worden de woningen afgetimmerd.

2e fase koopwoningen gestart

We zijn begonnen met de bouw van de laatste fase van de koopwoningen. Het grondwerk is gestart en de funderingspalen zijn gestort. Na de vakantie gaan we nog één blok heien en starten we met de fundering. De planning is dat we halverwege februari willen starten met de gevels (de casco’s). Als alles goed verloopt willen we de woningen in het najaar van 2024 gaan opleveren.

Sluiting kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie (van 25 december tot 5 januari) is de bouwplaats gesloten en gaan wij genieten van enkele vrije dagen. Mochten er dringende zaken zijn dan kun je telefonisch contact opnemen met ons nummer 088-2590000.

Als laatste wensen wij jullie prettige feestdagen.

Groeten van het uitvoeringsteam Newtonpark

  Nieuws
  Actueel aanbod