Update bouw Newtonpark

26 mei '23

In de bruisende stad Enschede is het bouwen van het nieuwbouwproject Newtonpark in volle gang, een woonwijk die binnenkort een nieuwe thuis zal bieden aan velen. De bouw van zowel de huurwoningen als koopwoningen van fase 1 vordert gestaag.

Op de meest recente luchtfoto van Newtonpark is duidelijk te zien dat de huurwoningen al in een vergevorderd stadium van de bouw zijn. Met de buitenmuren en daken geplaatst, zijn de contouren van deze prachtige woningen goed zichtbaar.

Funderingen gestort

Daarnaast is er ook goed nieuws voor degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een woning in Newtonpark. De funderingen van de koopwoningen in fase 1 zijn gestort, wat een belangrijke mijlpaal markeert in het bouwproces.

Newtonpark Enschede
Newtonpark Enschede

Direct beschikbaar!

Newtonpark belooft een aantrekkelijke woonomgeving te worden. Binnenkort zullen de eerste bewoners hun intrek nemen in deze prachtige nieuwe woonwijk, en dat is iets om naar uit te kijken. Wil jij dat ook? Bekijk dan het actuele aanbod, er zijn nog diverse woningen direct beschikbaar. Vraag vrijblijvend een optie aan en wie weet woon jij hier straks ook.

Bekijk actueel woningaanbod
  Contact
  Actueel woningaanbod