Update vanaf de bouwplaats Newtonpark

28 augustus '23

De bouwvak is afgelopen en de werkzaamheden op de bouwplaats van Newtonpark zijn hervat. Ben je benieuwd hoe de woningen eruit zien? Kijk mee naar de foto's die we van de aannemer Trebbe hebben ontvangen.

Er is een flinke voortgang gemaakt op de bouwplaats. De gevels zijn duidelijk zichtbaar en het kenmerkende paard op één van de hoekwoningen is al duidelijk te zien. In de vorige update waren ze nog bezig op de eerste verdieping. Nu is de tweede verdieping erbij gekomen. Verder kan je nog een kijkje nemen in de betegelde badkamer en woonkamer met tuindeur bij de Parkwoning Special. Ook de bijbehorende foto met de trappen komt van dezelfde woningtype vandaan.

Laatste kans!

Er zijn nog enkele nieuwbouwwoningen beschikbaar. Newtonpark wordt een fijn woongebied van hoge kwaliteit en veel aandacht voor architectuur, leefcomfort, verbinding en duurzaamheid. Dit is terug te vinden in de woningen met stoere en opvallende gevels, voldoende leefruimte in en rondom de huizen. Interesse? Neem vrijblijvend een optie op één van de beschikbare woningen.

Naar actueel woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Laatste woningen nog beschikbaar