Nieuwbouw in Enschede

Het ontwerp van de woningen aan de zuidkant is geïnspireerd op de directe omgeving van Newtonpark. Deze wijk is gebouwd in de jaren 50-stijl, de zogenaamde “Delftse School”. De stijl wordt gekenmerkt door her en der geplaatste ornamenten, een rollaag of een dakgoot op klossen. De woningen aan de noordkant zijn ontworpen met de architectuur van het al gesloopte ROC in het achterhoofd. Met een duidelijk raster, grote ramen en stoere accenten.

image alt

Lekker leven

Newtonpark wordt een fijn woongebied van hoge kwaliteit en veel aandacht voor architectuur, leefcomfort, verbinding en duurzaamheid. Dit is terug te vinden in de woningen met stoere en opvallende gevels, voldoende leefruimte in en rondom de huizen, energielabel A en goede isolatie. In Newtonpark is veel aandacht voor groen, rondom de woningen is veel ruimte voor een parkachtige setting waar je elkaar kunt ontmoeten en kunt ontspannen.

image alt

Voor iedereen

Of je nu starter of doorstromer bent, in Newtonpark vind je altijd een woning die past bij jouw woonwensen. Er is plek voor grote huishoudens met voor ieder lid een eigen plek tot kleine dromers met plannen tot de hemel.

Welke woningen komen in Newtonpark? Bekijk de woningen
Hoe bereik ik Newtonpark? Bereikbaarheid