Wonen tussen centrum en kennispark

Newtonpark ligt aan de noordkant van het stadscentrum van Enschede, aan de Hengelosestraat. Deze doorgaande weg brengt je vlot met de auto naar het gezellige stadscentrum van Enschede én de snelweg.

Newtonpark is een perfecte nieuwe woonplek die centraal ligt tussen Universiteit Twente en het centrum van Enschede. Deze nieuwe woonplek is een prachtige locatie waar je je als starter, innovatieve ondernemer of medewerker van een kennisparkbedrijf of Universiteit Twente zeker thuis voelt. 

Op de fiets

Fietsers hebben een streepje voor in Enschede. Goed aangelegde fietspaden zorgen ervoor dat het eenvoudig navigeren is. Via de Hengelosestraat ben je in 10 minuten in het centrum en als je een beetje stevig doortrapt binnen een half uur in Hengelo. Heb je al eens gehoord van de fietssnelweg F35? Dit is een fietsverbinding van maar liefst 62 kilometer en loopt van Nijverdal naar de Duitse grens met zijtakken van Almelo naar Vriezenveen en van Enschede naar Oldenzaal.

Openbaar vervoer

En ook het centraal station, station Kennispark en het stadscentrum zijn niet ver weg. In nog geen 10 minuten fietsen sta je op deze locaties. De trein vanuit Enschede brengt je naar alle hoeken van het land. Een bushalte is te vinden op korte loopafstand van Newtonpark en brengt je zowel de stad in als uit.

Wat zijn de usp's van Newtonpark? Visie
Welke winkels zijn in de buurt van Newtonpark? Voorzieningen